Intuïtieve Business coaching

Voelen wat je nodig hebt,
Ervaren wat je verlangt,
Zijn wie je bent.

Deze 3 uitdagingen zijn alles waar ik in dit leven voor ga en het is mijn missie om ook samen met jou te ontdekken wat ze voor jou mogen betekenen.

VOEL wat jij als uniek wezen hier te brengen hebt, wie je werkelijk bent en welke stappen je mag gaan zetten om achter te laten wat je niet meer dient, om dichter bij je ware zelf te komen, om te groeien in bewustzijn en om jou en jouw bedrijf te laten stralen, zodat je je ware pad kan lopen en een meerwaarde mag zijn voor de mensen die je daarop mogen ontmoeten.

ERVAAR wat het leven je te bieden heeft. Ontvang je levenslessen in dankbaarheid en zeg JA tegen alle kansen die op je pad verschijnen. Ga daarvoor doorheen de angsten en patronen die als stemmetjes in je hoofd verschijnen en je weerhouden om voluit te leven en beleven.

ZIJN wie je bent is het mooiste wat er is en de bedoeling van ons bestaan, voorbij de illusie van wie je zou willen zijn, van wie je hoopt te zijn en van wie en wat je het liefst niet zou zijn. Omarm het hele pakket die je bent en breng via jou unieke manier van Zijn meer licht in deze wereld, op jouw manier, met jouw gaven en talenten, aan de vele mensen die dankbaar zijn voor jouw bestaan.

Waarom Lien?

Het lijkt soms wel of het een vorige leven was, heel ver van wat ik nu mag beleven, maar mijn jarenlange ervaring als bedrijfsleider in de verzekeringssector heeft me wel degelijk mee gevormd tot wie ik nu voor jou mag zijn. Pitchen, zichtbaar zijn, klanten aantrekken, verkooptechnieken, vertrouwen verdienen, branding, aanbod uitwerken, tarieven bepalen… Het is een talent van mij en dat zet ik graag in om ook jouw business succesvol te maken.

Daarnaast liep ik jarenlang door ziekte en uitputting zelf het pad dat ik nu voor jou mag begeleiden. De zoektocht, de wanhoop, de vele vragen, het soms niet meer weten, … niets is me vreemd en dat mag ik nu voor jou inzetten, zodat jouw pad verlicht mag worden en je vlotter doorheen de thema’s gaat die je weerhouden voluit te leven.

Mijn aangeboren kritische blik met oog voor detail en het ‘zien’ van wat er nodig is helpt me om jouw zaak van langs alle kanten grondig te bekijken en niets over het hoofd te zien. Linken leggen, verbanden zien, het is als ondernemer een van de vele voordelen van hooggevoeligheid die ik nu mag inzetten als talent.

Aanvoelen wat anders mag, ontbreekt of teveel is, me verplaatsen in jouw ideale klant en ‘weten’ wat die nodig heeft, de pijnpunten en dus de kansen tot groei in jou en jouw onderneming blootleggen, liefdevol doch kordaat doorgeven wat er jou aan (innerlijk) werk nog te doen staat,… het is me bij de oorsprong meegegeven en ik maak er nu samen met jou gebruik van om je dichter bij jezelf en bij je droomleven te brengen.

Enthousiasme & daadkracht

Voor wie al met me heeft gewerkt is het duidelijk: Lien geeft je zonder moeite het liefdevolle duwtje dat je nodig hebt om dromen om te zetten in realiteit. Soms met wat humor, vaak met een duidelijke wake up call en steeds met de nodige handvaten zodat je ook weet HOE je verder aan de slag kan. Zonder twijfel verlaat je altijd met een hoop positieve energie, moed en drive onze sessie.

Tools

Aan de hand van gesprek, aanreiken van inzichten, overdragen van kennis, healing op belemmerende angsten, thema’s, patronen, via Live The Connection, liefdevolle duwtjes vooruit, doorverwijzing,… komen we zonder twijfel steeds dichter bij het voelen wat jij nodig hebt, het ervaren wat je verlangt en het zijn wie je bent.

Hoe anderen mijn coaching ervaren:

Wat is Lien is een top businesscoach, altijd afstemmend waar iemand zit en vol ideeën. Recht door zee. ledere keer als ik bij een zoom call was voelde ik haar enthousiasme, de energie om er voor / door te gaan. Buiten mijn comfortzone te gaan. En was ik blij. Haar energie was voor mij te voelen door de zoom call heen. Dank je Lien voor de bijdrage die jij voor mij bent geweest. Ik weet je te vinden als ik weer ergens tegenaan loop. 

Gloria Bruijsten

Van de eerste seconde voelde ik een klik met Lien. Ze is een getalenteerd Businesscoach. Een surplus is dat ze je haarfijn kan aanvoelen. Bij mijn grote beslissingen in verband met het leven van mijn volle potentie en het tot bloei brengen van miin zaak The Banyan Tree, is Lien het afgelopen jaar een ongelofelijke steun geweest. Ze geeft wijs advies, brengt verheldering op momenten dat ik het nodig heb en zorgt voor de zachte duwtjes in de rug om de stappen daadwerkelijk te zetten. Zo waardevol. Bedankt Lien!

Christine Lenaerts

Lien is een heerlijk gepassioneerd businesscoach die je aanzet tot actie. Spiritueel met beide beentjes op de grond. Ze voelt haarfijn aan wat ik nodig heb voor mezelf en mijn praktijk. Ze kan je net even de liefdevolle schop onder kont geven die je nodig hebt om je doelen te bereiken. Ze weet je uit de comfortzone te treken én te motiveren. Toch voor mij is het op een manier wat goed bij mij passend is dat het vaak net het stukje is wat ik nodig hebt om tot actie over te gaan. Humor is haar niet vreemd. Voor mij is Lien een businesscoach met dat stukje extra door het aardse te combineren met het spirituele.

Hennie KLOMP

Ik was al een tijdje op zoek naar een business maatje en had het universum gevraagd om hulp. Toen kwam Lien op mijn pad en daar ben ik tot de dag van vandaag nog dankbaar voor.
Ze heeft de gave om volledig te voelen waar het voor jou en je klant om gaat. Ze voelt en spiegelt direct als er een mismatch is en doet goeie suggesties om jou volledig te laten aansluiten bij je klant. Met haar zuivere intuïtie en ondernemersmentaliteit maakt ze helder wat voor jou nog onduidelijk is en daarmee is ze altijd een stapje voor om jou en je bedrijf te laten groeien.
Maar bovenal is ze een ontiegelijk fijn, warm, open en spontaan mens met het hart op de juiste plek! Een aanrader voor iedereen die met passie vanuit het hart onderneemt en zich open wil stellen voor groei.

Marije Akkerman

Ik werd door Lien’s energie gelijk aangeraakt toen ik mijn ‘probleem’ voorlegde aan haar. Ik voelde me gezien, gehoord én gevoeld door haar, waardoor ik geen drempels meer had om me te laten zien en horen. Het spontane kreeg weer gelijk ruimte in mij. Het spontaan-zijn en de vreugde die ik steeds voel als ik weer terug ben bij mezelf. Deze energie doet mij weer geloven in mijn ziels-missie. Ik ga er dan weer voor. Lien weet dit heel goed aan te raken. Ik werd er blij van. Haar liefdesenergie raakte mijn liefdesenergie weer aan waardoor alles, dat me zou kunnen tegenhouden om mijn zielsmissie te leven, wegviel. Ik zag geen obstakels. Puur uitdagingen die mij hielpen mijn weg te gaan. Als vanouds. Weer terug bij mezelf, zijn wie ik ben. Van daaruit mijn levenspad gaan bewandelen.

Christine Voncken