Laden Evenementen

Activatie nieuw immuunsysteem

31 mei 2023

Het nieuwe immuunsysteem maakt deel uit van de nieuwe blauwdruk van de aarde en de mensheid, rechtstreeks afkomstig van De Bron.

Sinds 2019 is er een doorbraak in ons bewustzijn waarna dit nieuwe immuunsysteem ter onze beschikking werd gesteld.

Het verspreiden ervan is voor lichtwerkers een belangrijke taak voor de komende jaren, waarvan ik voel dat ik er mijn steentje mag aan bijdragen. Ook jij kan dit doen, door jezelf en anderen uit jouw omgeving uit te nodigen voor deze activatie.

WAT?

Enkele verschillen tussen het oud en nieuw immuunsysteem ( meer verschillen komen uitgebreid aan bod tijdens de activatie):

Het oude immuunsysteem is werkzaam in en voor het fysieke (3D) lichaam

Het nieuwe immuunsysteem is werkzaam in het fysieke lichaam En in de lichtlichamen.

Het oude immuunsysteem is reactief, het komt pas in actie als er een ziektebedreiging in het lichaam is gevonden.

Het nieuwe immuunsysteem is pro-actief, het is al in werking voordat er een bedreigende situatie is ontstaan en het anticipeert op wat kan komen. Het staat buiten de tijd.

Het oude immuunsysteem is alleen afgestemd op jou als individu. (Als jij antistoffen hebt tegen een ziekte, dan heeft jouw buurman die niet per sé ook.)

Het nieuwe immuunsysteem is afgestemd op en verspreid zich in een netwerk van levende organismen. Het werkt voor en in het gehele ecosysteem. Alles wat het nieuwe immuunsysteem leert is direct ook elders in het ecosysteem van kracht.

Het oude immuunsysteem is curatief. Het geeft genezing voor een ziekte. Het geeft een fysieke vorm van heling, maar dan moet je eigenlijk eerst ziek worden of geïnfecteerd zijn.

Het nieuwe immuunsysteem is empowering. Het geeft bewustzijn, kracht en bescherming voor groei van zowel individu als het collectief in het ecosysteem.

Hoe?

Het Nieuwe Immuunsysteem wordt geactiveerd via een bijzonder ritueel waarin nieuwe lichtcodes met een zeer hoge frequentie worden toegevoegd aan jouw persoonlijke DNA en jouw lichtlichamen/ bewustzijnsvelden.

Deze activatie gebeurt online tijdens een begeleide astrale reis die via ZOOM wordt gevolgd. We besteden extra zorg aan het danken en reinigen van ons bestaande immuunsysteem, die tevens actief blijft na deze inwijding.

Deze inwijding werkt nog lange tijd door na deze sessie die ongeveer 1h in beslag neemt.

We ronden af met een korte bespreking van de ervaringen.

Er wordt maandelijks 1 inwijding online aangeboden. Het is aangewezen 3x deel te nemen om te activatie compleet te maken.

Share This Event

  • Dit evenement is voorbij.

Gegevens

Datum:
mei 31
Tijd:
20:30 - 21:30