Laden Evenementen

Back Home Sessie – 11 juli 2022

11 juli 2022

Thuis komen bij jezelf en thuis komen bij De Bron.

Dat is waar een Back Home sessie over gaat. De Bron, de plek waar alles begint, waar alles gecreëerd wordt, waar alles licht en liefde is en waarnaar we soms zó terug verlangen, bewust en onbewust. Zoekend naar onze afkomst, hunkerend naar ons Zijn in ons hoogst mogelijke bewustzijn. Tijdens de Back Home sessies gaan we terug naar huis, terug naar De Bron.

Terug naar huis gaan, gaat ook over thuis komen bij onszelf. Over ruimte maken voor het herstellen en versterken van de verbinding met onze innerlijke bron. De plek van stilte, liefde en wijsheid in onszelf. De plek waar de richting voor ons leven ligt opgeslagen. De plek van waaruit we rechtstreeks en zonder omwegen contact kunnen maken met De Bron.

Wat gaan we doen?

Tijdens de Back Home sessies nemen Marcel en ik je mee op reis. Op reis naar onze innerlijke bron en naar De Bron. We gaan op ontdekking, we gaan samen ervaren, samen helen en samen reizen in en tot ver buiten onszelf. We zullen kennismaken met onontgonnen gebieden in onszelf en in de vele dimensies om ons heen. We gaan de diepte in en grote hoogtes aan, om te landen in en met onszelf, vol liefde, licht en dankbaarheid. Net als altijd laten we ons leiden door het moment. We creëren de veilige, liefdevolle ruimte en laten komen wat er komen mag, zodat we precies dat zullen ontvangen wat in dat moment nodig is; wat in dat moment aangekeken, aangereikt, geheeld en getransformeerd mag worden.

Inschrijven of meer info? Klik hier

Share This Event

  • Dit evenement is voorbij.

Gegevens

Datum:
11 juli 2022
Tijd:
09:30 - 19:00
Site:
https://marcelgriffioen.nl/2022-back-home-sessies/

Locatie

Blisveld, Drempt
Tellingstraat 9
Drempt, 6996 DZ
+ Google Maps