Laden Evenementen

Female Power retreat

03 juli 2023 - 04 juli 2023

3 en 4 juli 2023

Het is tijd om te gaan staan!
Het is tijd om te Zijn wie je werkelijk bent!
Het is tijd om blokkades achter je te laten en je hélemaal te laten zien!

Het is tijd om op te staan, je pad te lopen zoals het bedoeld is en de wereld kennis te laten maken met de ware JIJ, met al je talenten, je gaven en je prachtige Zijn.

We ontmoeten we elkaar op een hele bijzondere plek. Energetic Wellness Elaisa biedt ons haar kracht en magie om samen naar binnen te keren. Om samen te ontdekken wat ons nog weerhoudt om ons te laten zien zoals we werkelijk zijn en om diepgaand die transformatie aan te gaan zodat we trots, vol zelfvertrouwen en sterker dan ooit te voren kunnen gaan opstaan. Staan voor wie we Zijn en voor wat we hier te doen hebben.

De nacht brengen we door in een fijne B&B vlakbij Elaisa en dag twee gaan we samen naar Heppeneert. Ook dit is een bijzondere plek die als bedevaartsoord gekend is en het mogelijk maakt om ook onze tweede dag in volle ondersteuning van het universum kracht bij te zetten.

We gaan op deze Female Power Retreat voor het volledige pakket. We zullen genieten en ons laten verwennen, als ode aan ons vrouw zijn. Ook duiken we in onze thema’s,  transformeren we wat ons niet meer dient, laten we los wat los mag en kan gelaten worden en gaan we STAAN! Staan voor wie we werkelijk Zijn. We gaan STAAN en laten onze issues achter ons zodat we voluit ons pad kunnen lopen dat voor ons bedoeld is.

De wereld heeft ons nodig. Sta je mee op?

Na deze twee dagen:

Voor wie:

Praktisch:

2 daagse Female Power Retreat onder begeleiding van Lien Duerinck, ondersteund door de magie en kracht van onze locaties.

Dag 1:

Afspraak stipt om 9h45 op de parking van Elaisa Energetic Wellness Nationaal Parklaan 7, 3650 Dilsen-Stokkem

Mix van begeleide en vrije momenten doorheen de dag zodat de faciliteiten van dit wonderlijke complex ten volle benut kunnen worden en er tevens voldoende rustmomenten mogelijk zijn, naast het intense proces die we samen aangaan.

Om 22h verlaten we de wellness en rijden we samen naar de B&B voor een deugddoende integratienacht.

Dag 2:

Uitgebreid ontbijtbuffet en uitchecken bij de B&B vanaf 8h30

10h30:  bijzondere groepsactiviteit in Heppeneert waarbij integratie, intenties, doelen en OPSTAAN aan bod komen en waarbij we bekrachtigen wat er de afgelopen 24H in ons mocht transformeren

13h30: Lunch in locale bistro gevolgd door afsluitingsmoment

Rond 16h kunnen we dankbaar afscheid nemen en vol nieuwe energie naar huis rijden. Klaar om  hélemaal te staan voor wie we Zijn en voor wat we hier te doen hebben.

 

Over Elaisa:

Heilige geometrie, Egypte, Lemuria , Atlantis, inner source activation, kristallen, krachtplek, magie, rust, natuur… het zijn maar een paar woorden die allen samen nog niet half weergeven wat voor bijzondere plek deze Energetic Wellness is. Neem zeker een kijkje op www.elaisawellness.com om alvast in de sfeer te komen.

Wat de deelnemers van eerdere edities graag met je delen:

Wat een magie, wat een kracht, wat een power en wat een verbinding. Helemaal in onze kracht om steeds meer te doen wat we hier hebben te doen.

– Hennie

Dit was zó intens, bijzonder en speciaal. Ik ben blij dat jij ooit de keuze hebt gemaakt zodat ik nu van jou mag leren. Nogmaals, zo inspirerend.

Je bent bijzonder voor mij. Ik vond het echt magisch. 

– Bennett

Wat een magische momenten van bewustwording, wat een kracht, wat een power en wat een verbinding hadden en hebben en willen wij vrouwen graag houden. Helemaal in onze kracht komen staan om steeds meer duidelijk te krijgen wat we hier op deze aarde te doen hebben. De dankbaarheid, de kracht, de mooie zachtheid, de verbinding, loslaten wat mij niet meer dient…het loslaten van mijn angst voor de angst. Voelen dat ik gesteund wordt, tijdens deze bijzondere en krachtige Retreat mede dankzij hulp vanuit het universum. Gesteund voelen om te vertrouwen op mijzelf en mijn sterke intuïtie, te vertrouwen op mijn eigen kracht. Dankjewel POWER vrouwen met wie ik samen dit proces mocht ondergaan, alles is Liefde!

– Marianne

Investering:

 • Prijs: 497€
 • Inclusief 1 dagentree van 10h tot 22H in Elaisa Energetic Welness 
 • Temazcal Ceremonie (Mexicaanse zweethut)
 • Overnachting in een tweepersoonskamer
 • Uitgebreid en verzorgd ontbijtbuffet
 • Water doorheen deze twee dagen
 • Optimale begeleiding en ondersteuning
 • Mooie ontmoetingen met nog meer gelijkgestemde Female Power Lady’s
 • Bijzonder waardevol aandenken waarin we jouw intenties kunnen programmeren en die je als blijvende ondersteuning mee naar huis neemt

Exclusief:

 • Lunch & diner in Elaisa ( richtprijs 2 x 25€)
 • Lunch in Heppeneert (richtprijs 20€)
 • Andere dranken dan water
 • Aankopen in de kristalshop van Elaisa.
 • Zelf voorzien of huren ter plaatste: slippers, badjas, handdoeken
 • Slaap en toiletgerief

Share This Event

 • Dit evenement is voorbij.

Gegevens

Begin:
juli 3
Einde:
juli 4

Locatie

Elaisa Energetic Wellness
Nationaal Parklaan 7
Dilsen-Stokkem, 3650 België
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Lien Duerinck
Email
contact@lienduerinck.be
Bekijk de site van Organisator