Laden Evenementen

Firehealings bij nieuwe maan

23 december 2022

Tijdens deze Firehealings combineren we de kracht van de Nieuwe Maan met de energie van het vuur. We komen samen rond de vuurschaal. We geven voeding aan het vuur door dat wat we niet langer nodig hebben vrijwillig los te laten. We vragen het vuur om transformatie en laten ons erdoor zuiveren en opladen.

De kracht van nieuwe maan ondersteunt je bij het loslaten van wat je niet meer dient. Dat houdt in dat het je in deze energie makkelijker valt om personen liefdevol te laten gaan, bepaalde periodes of materiële zaken af te sluiten, op privé en/of op werkvlak ruimte te creëren,…

Tegelijkertijd geeft Nieuwe Maan je de gelegenheid om stil te staan bij de vele dingen waar je dankbaar voor bent of mag zijn en kun je nu in de beste omstandigheden de zaadjes van je dromen planten. Dit is hét moment bij uitstek om intenties te plaatsen. Wat we bij Nieuwe Maan wensen kan bij volle maan tot uiting komen.

De avond wordt door mezelf, Lien Duerinck, energetisch ondersteund dmv een groepshealing die ons bijstaat in dit hele proces van loslaten, intenties plaatsen en vertrouwen ontwikkelen in het leven waar we van dromen. Kortom, een heel krachtig verbindingsmoment die je steeds dichter bij je meest waarachtige leven brengt.

Praktisch:

  • Bijdrage Firehealing €35,-
  • Breng iets mee om op het gras te zitten buiten.
  • Bij regenweer gebruiken we de open haard onder het overdekt terras.
  • Locatie: Waalshoekstraat 21 8792 Waregem (tuin)
  • Tijd is van 19h30 uur tot 21h30 uur

 

Share This Event

  • Dit evenement is voorbij.

Gegevens

Datum:
23 december 2022
Tijd:
20:00 - 23:00

Locatie

Waregem, BE
Waregem, België

Organisator

Lien Duerinck
Email
contact@lienduerinck.be
Bekijk de site van Organisator