Healing

Door het activeren en inzetten van de Ascendante Merkaba & Bewustzijns Technieken werk ik als healer met de hoogste energieën van liefde en licht, rechtstreeks uit De Bron, waar alles gecreëerd wordt.

Als ontvanger krijg je deze energieën door mijn handoplegging aangereikt en geven we samen je lichaam de mogelijkheid om deze in te zetten om alles te helen wat er op dat moment kan en mag geheeld worden, in overeenstemming met je zielenpad. De energieën ‘weten’ waar ze heen mogen.

We kunnen deze healingtechnieken inzetten voor zowel fysieke, emotionele, mentale als spirituele klachten, kortom alles waar jij klaar voor bent om te helen. Tegelijk mogen we de lessen van de ziel niet ontnemen. We weten niet altijd wat op het hoogte niveau de bedoeling is voor jou. 

Enkele voorbeelden en mooie ervaringen:

Slapeloosheid, hormonale disbalans, gevoel van alleen zijn, scheenbeenontsteking, kniepijn,  ontsteking aan de schouder, verdriet rond verloren kindje, overgewicht, angst voor de schandpaal die uit vorige levens meegedragen wordt, onrust, angsten, autisme, depressie, burn-out, traumaverwerking, faalangst, verlegenheid, te weinig zelfliefde, gebrek aan gronding, onbalans, …

 

Ook voor dieren zijn deze energieën erg geschikt in hun herstelproces en voor het behouden van een goeie gezondheid, verminderen van angsten,…

 

Afstandshealing behoort ook tot de mogelijkheden. We vinden echter altijd en overal de verbinding met deze helende energieên.

Het inzetten van kristallen en edelstenen alsook mijn eigen kennis en intuïtie kan de healing nog versterken en je (meer/spirituele) inzichten geven in de betekenis van je klacht en de boodschap die ermee gepaard gaat.

Na een of meerdere healings kan je verandering, verlichting tot volledige heling van de klacht ervaren. Een tijdelijke verergering van de klacht is niet abnormaal alvorens verbetering optreedt.

Bij ernstige klachten contacteer je uiteraard je huisarts. Een healing vervangt in geen geval de reguliere medische zorg. Als healer geef ik geen garantie op het verhelpen van de klacht. We laten de allerhoogste energieën hun werk doen en geven ons over aan de diepste verlangens van je ziel. We vertrouwen erop dat wat er gebeurt in je hoogste goed is. De integratie en uitwerking van de healing kan nog doorwerken in de dagen en weken na het consult en vraagt soms extra tijd en ruimte van jou. Je blijft te allen tijde zelf verantwoordelijk voor je helingproces.

Tarieven

Per consult is de energieoverdracht €97 of gelijkwaardige uitwisseling. 

We stellen ons in op 60 minuten maar nemen echter altijd de tijd die nodig is op dat moment. 

Een gratis intake van 30′ wordt voorzien tijdens de eerste afspraak.

Financiën mogen je nooit weerhouden om jezelf te laten bijstaan in je groeiproces. Ga met me in gesprek over wat mogelijk is voor jou als het enkel de tarieven zijn die je weerhouden om jezelf dit te gunnen.

 

Hoe anderen mijn healing ervaren:

Op een retreat heb ik Lien live mee mogen maken waar ze zeer krachtige healings heeft gegeven. Haar intuïtie, haar kanaal met dat wat ze doorkrijgt is zo zuiver en krachtig. De veilige bedding die ze biedt, een open liefdevolle verbinding, gecombineerd met het aardse maakt dat ze prachtig werk doet als mens en healer. Op het retreat heb ik van haar een healing mogen ontvangen die intens diep ging. Zoveel geraakt, veel losgekomen en veel geheeld. Het heeft mij veel inzichten gegeven in mijn proces wat nog steeds gaande is. Fijn dat Lien haar zuivere licht deelt om een ieder van ons steeds meer in hun eigen kracht te laten staan.

HENNIE KLOMP


Ik voel(de) al een tijdje dat je spirituele gaven hebt. Wat ik tijdens je healing sessie ervaarde kan ik moeilijk verwoorden… maar het was wonderbaarlijk en kon de energie voelen waar het nodig was!! Ik ben er van overtuigd dat je bij velen terug balans kan brengen in lichaam en geest!! Ik kijk in ieder geval uit naar de volgende healing! 

Luc O.

Voor het eerst in mijn leven voel ik die onvoorwaardelijke liefde ‘voor wie ik ben’ zo sterk stromen in mij. Ik mag er Zijn met heel mijn wezen! Dank je Lien om dit te mogen en kunnen voelen met heel mijn lijfje! Wat voel ik me intens dankbaar voor je warme verlichtende healing!

Mia

Nadat ik bij de dokter was langs geweest en er een scheenbeenontsteking werd vastgesteld, ging ik ook langs bij Lien voor een healing. Tijdens de healing voelde ik vrij snel heel veel emotie loskomen vanuit die plek op mijn been en voelde deze via mijn tenen uit mijn lichaam vloeien. De oorsprong van de ontsteking werd geheeld en daardoor verdween de ontsteking vrij kort erna. Magisch om te voelen gebeuren.

Kristof P.

 Ik kan 24h na de healing zeggen dat er een diepe transformatie is ontstaan. OMG, amai zeg, echt heeeeel straf! Dankje Dankje Dankje Dankje

Reiki op steroïden noem ik dit!

FIen V.