Ik ben een Ascendant Merkaba Healer en Intuïtieve Business Coach. Ik wil jou laten voelen wat je nodig hebt, ervaren wat je verlangt en zijn wie je bent.

Plots wist ik het!

Plots is mijn pad duidelijk en vallen alle puzzelstukjes in elkaar… Plots is  helder hoe elke gebeurtenis een voorbereiding geweest is op wat er nu in mij is mogen ontluiken. Plots ben ik zeker van wie ik ben en wat ik hier, op dit moment , te doen heb. Plots voel ik dankbaarheid voor elke levensles, ook voor de harde. Plots besef ik dat niets zomaar gebeurde en dat hoe pijnlijk ook, alles noodzakelijk was om vandaag dit pad te mogen lopen, met jou.

Ik voel me zo ontzettend dankbaar.

Mijn vele levenservaringen in het gezin waarin ik opgroeide, de bewijsdrang die daaruit onbewust ontstond en de totale uitputting die me meermaals helemaal onderuit haalde brachten me heel dicht bij mezelf. Weg van de illusie van wie ik zo graag wilde zijn, hoopte te zijn, van wie ik dacht dat ik moest zijn zodat er van me gehouden zou worden,… recht naar waar ik hoor te zijn.

Als Ascendant Merkaba Healer komen al mijn ervaringen en opleidingen samen in een magisch geheel van de allerhoogste energieën die ik nu aan jou mag doorgeven.

Daarbij maakt mijn ‘verleden’ als bedrijfsleider in combinatie met mijn sterke intuïtie, inzicht en daadkracht dat ik moeiteloos met jou meekijk naar wat er nodig is om jou en jouw zielsmissie in deze wereld te verankeren.

Samen, of soms ook via doorverwijzing, gaan we aan de slag om je mooiste leven te leven, bevrijdt van steeds meer lagen die je hiervan al al die tijd hebben weerhouden.  

Ik gun het jou zó hard om net als ik je ware pad te mogen ontdekken en beleven, om je licht helemaal over deze wereld te kunnen laten schijnen. 

Je bent belangrijk hier, laat je nu maar helemaal zien, we hebben jou nodig. Alles(!) wat je nog weerhoudt om je ware zelf te exploreren kunnen we samen aanpakken, stap voor stap.

Ook ik heb zo vaak getwijfeld,  vele malen gedacht dat het nooit goed zou komen, zoveel uit te werken (gehad) dat er haast geen einde aan leek te komen, me écht hopeloos gevoeld… en toch is ‘Het’ plots gebeurd…

En nu kan ik volmondig zeggen: ‘Ik ben dankbaar voor elke gebeurtenis in mijn leven. Het was het allemaal waard als ik zie wie ik nu mag Zijn hierdoor’

Blijf vooral geloven dat niets toeval is, ook niet het lezen van deze website.

Wees welkom, ik ben er voor jou!

Lien

Mama van Maxine

In 2015 werd mijn leven verrijkt door de geboorte van deze knappe bijzondere meid. Zoveel liefde...

Healer

Ik mocht enkele jaren terug een enorme bewustzijnsshift ervaren, wat me dichter bracht bij mijn initiële staat van Zijn en bij mijn goddelijke kwaliteiten als Healer. Mijn missie: meer liefde brengen in mezelf, jou & de wereld. Zelf nog elke dag verbaasd wat er allemaal mogelijk is als Liefde haar intrede doet.

Empaat

Zoveel te voelen, zoveel te horen, zoveel te ervaren wat niet wordt gezegd, benoemd of getoond... na jaren struggelen nu oprecht dankbaar voor deze gift

Eeuwige zoektocht naar balans

Ups en vele downs gekend, altijd maar op zoek naar dat evenwicht... tot ik ontdekte dat harmonie zoveel mooier en haalbaarder is dan perfecte balans. Harmonie is voor mij ok zijn met alles wat is, met de ups EN de downs. Hierdoor lukt het om mezelf nu helemaal te omarmen

Voluit leven

Dromen zijn er om waar te maken! Voelen wat ik nodig heb, Ervaren wat ik verlang en Zijn wie ik ben... VOLUIT LEVEN

HSP-HSS

Hoog Sensitief Persoon + High Sensation Seeker... Prikkels opzoeken is een noodzaak want routines maken me knettergek. Overprikkeld bijkomen in mijn eigen cocon daarna is een must... Harmonie daarin vinden is heel intens. En alles is goed, want het is wat ik voel, ervaar en ben.

Reizen

Heel vaak en héél graag 'weg', ver of dichtbij, alleen of samen, maakt niet zo veel uit. Genieten, beleven, ervaren, ontdekken,...

Zielsconnecties

Ik mocht op mijn pad al heel veel mooie mensen ontmoeten die me stuk voor stuk bijzondere dingen hebben bijgebracht, lessen hebben geleerd, inzichten hebben helpen ontwikkelen, liefde hebben laten ervaren,... Dankbaar voor elk van jullie!

Gevoelig

En soms gaat het eens hélemaal NIET.... Dan keer ik even naar binnen, neem ik de tijd die ik nodig heb voor mezelf, laat ik alle emoties toe die zich aandienen en gun ik mezelf om er eens helemaal in te blijven hangen. Mediteren, schrijven, schilderen, lezen, huilen, veel slapen en soms ook muziek brengen dan mijn enthousiaste, spontane en uitbundige zelf terug tot leven, klaar om weer te geven, te delen, te helen,...