Testimonials

Ik voel(de) al een tijdje dat je spirituele gaven had. Wat ik tijdens je healing sessie ervaarde kan ik moeilijk verwoorden… maar het was wonderbaarlijk en kon de energie voelen waar het nodig was!! Ik ben er van overtuigd dat je bij velen terug balans kan brengen in lichaam en geest!! Ik kijk in ieder geval uit naar de volgende healing! 

Luc Obin

Wat is Lien is een top businesscoach, altijd afstemmend waar iemand zit en vol ideeën. Recht door zee. ledere keer als ik bij een zoom call was voelde ik haar enthousiasme, de energie om er voor / door te gaan. Buiten mijn comfortzone te gaan. En was ik blij, haar energie was voor mij te voelen door de zoom call heen. Dank je Lien voor de bijdrage die jij voor mij bent geweest. Ik weet je te vinden als ik weer ergens tegenaan loop. 

Gloria Bruijsten

Nadat ik bij de dokter was langs geweest en er een scheenbeenontsteking werd vastgesteld, ging ik ook langs bij Lien voor een healing. Tijdens de healing voelde ik vrij snel heel veel emotie loskomen vanuit die plek op mijn been en voelde deze via mijn tenen uit mijn lichaam vloeien. De oorsprong van de ontsteking werd geheeld en daardoor verdween de ontsteking vrij kort erna. Magisch om te voelen gebeuren.

Kristof Perneel

In april heb ik de connectie tussen Marcel & Lien een aantal dagen van dichtbij meegemaakt. Hun onderlinge verbinding voelt heel liefdevol, krachtig en zuiver. Het was zichtbaar dat hun energieën en helende krachten samen versterkend en aanvullend werken. 

Ze voelen elkaar feilloos aan en voelen zuiver wat er in het moment nodig is. Ze omarmen nu de weg die ze samen te gaan hebben, vanuit vertrouwen en overgave, in verbinding met het grote oneindige veld van liefde & licht. En juist dat is ook waar ze anderen in mogen inspireren en begeleiden: mensen terug in verbinding brengen met hun oorsprong, de bron van liefde & licht, daar waar je ziel vandaan komt en de weg weet. Om in vertrouwen en overgave je pad te kunnen vervolgen.

Marie-Claire Bewon

Ik werd door Lien’s energie gelijk aangeraakt toen ik mijn ‘probleem’ voorlegde aan haar. Ik voelde me gezien, gehoord én gevoeld door haar, waardoor ik geen drempels meer had om me te laten zien en horen. Het spontane kreeg weer gelijk ruimte in mij. Het spontaan-zijn en de vreugde die ik steeds voel als ik weer terug ben bij mezelf. Deze energie doet mij weer geloven in mijn ziels-missie. Ik ga er dan weer voor. Lien weet dit heel goed aan te raken. Ik werd er blij van. Haar liefdesenergie raakte mijn liefdesenergie weer aan waardoor alles, dat me zou kunnen tegenhouden om mijn zielsmissie te leven, wegviel. Ik zag geen obstakels. Puur uitdagingen die mij hielpen mijn weg te gaan. Als vanouds. Weer terug bij mezelf, zijn wie ik ben. Van daaruit mijn levenspad gaan bewandelen.

Christine Voncken

Lien is een heerlijk gepassioneerd businesscoach die je aanzet tot actie. Spiritueel met beide beentjes op de grond. Ze voelt haarfijn aan wat ik nodig heb voor mezelf en mijn praktijk, ze voelt haarfijn aan wat iemand je nodig hebt. Ze kan je net even de liefdevolle schop onder kont geven die je nodig hebt om je doelen te bereiken. Ze weet je uit de comfortzone te treken én te motiveren. Toch voor mij is het op een manier wat goed bij mij passend is dat het vaak net het stukje is wat ik nodig hebt om tot actie over te gaan. Humor is haar niet vreemd. Voor mij is Lien een businesscoach met dat stukje extra door het aardse te combineren met het spirituele.

Op een retreat heb ik haar live mee mogen maken waar ze zeer krachtige healings heeft gegeven. Haar intuïtie, haar kanaal met dat wat ze doorkrijgt is zo zuiver en krachtig. De veilige bedding die ze biedt, een open liefdevolle verbinding, gecombineerd met het aardse maakt dat ze prachtig werk doet als mens en healer. Op het retreat heb ik van haar, samen met de andere coaches, een healing mogen ontvangen die intens diep ging. Zoveel geraakt, veel losgekomen en veel geheeld. Het heeft mij veel inzichten gegeven in mijn proces wat nog steeds gaande is. Fijn dat Lien haar zuivere licht gaat delen om een ieder van ons steeds meer in hun eigen kracht te laten staan.

Hennie

Ik was al een tijdje op zoek naar een business maatje en had het universum gevraagd om hulp. Toen kwam Lien op mijn pad en daar ben ik tot de dag van vandaag nog dankbaar voor.
Ze heeft de gave om volledig te voelen waar het voor jou en je klant om gaat. Ze voelt en spiegelt direct als er een mismatch is en doet goeie suggesties om jou volledig te laten aansluiten bij je klant. Met haar zuivere intuïtie en ondernemersmentaliteit maakt ze helder wat voor jou nog onduidelijk is en daarmee is ze altijd een stapje voor om jou en je bedrijf te laten groeien.
Maar bovenal is ze een ontiegelijk fijn, warm, open en spontaan mens met het hart op de juiste plek! Een aanrader voor iedereen die met passie vanuit het hart onderneemt en zich open wil stellen voor groei.

Marije Akkerman

Van de eerste seconde voelde ik een klik met Lien. Ze is een getalenteerd Businesscoach. Een surplus is dat ze je haarfijn kan aanvoelen. Bij mijn grote beslissingen in verband met het leven van mijn volle potentie en het tot bloei brengen van miin zaak The Banyan Tree, is Lien het afgelopen jaar een ongelofelijke steun geweest. Ze geeft wijs advies, brengt verheldering op momenten dat ik het nodig heb en zorgt voor de zachte duwtjes in de rug om de stappen daadwerkelijk te zetten. Zo waardevol. Bedankt Lien!

Christine Lenaerts